Film: Intouchables

7

Vorige week ben ik met mijn oudste dochter naar de film Intouchables geweest. Werkelijk een mooie ‘feelgood’ film. Deze film is uit het leven gegrepen. Het mooie is dat deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Werkelijk een TOP film!

Een aanrader en iedereen die het maar wil horen raad ik aan om naar deze film te gaan. Een humor dat er in deze film zit! Mijn dochter keek nog een paar keer kwaad opzij omdat ik wel heel hard lachte naar haar mening.

In de film draait het om een steenrijke, verlamde Parijzenaar en een kansloze zwarte jongen. Heel mooi de contrast tussen rijk en arm en tussen blank en zwart.

Het is een franse film en in Frankrijk een echte hit. Ik ben geen liefhebber van franse films maar deze film werd mij aan verschillende kanten aangeraden.

Ik zou niet snel een film voor de tweede keer bekijken maar deze dus zeker wel.

Trailer van Intouchables

Intouchables

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn. (Bron: Filmtotaal.nl)

Reserveren

Je kan de Intouchables al reserveren bij bol.com. De film komt uit op 30 september 2012. Klik hier voor meer informatie.

Heb jij deze film gezien? Wat vond je ervan? Ik waardeer het als je hieronder een reactie wilt achterlaten.


About Author

Marian Palsgraaf (1970) enthousiast, positief, inspirerend, ondernemer, moeder, dogs, blogger, genieter en love. Ik help je dan ook graag met tips voor meer zelfvertrouwen, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven. Ik zet je aan tot actie en bovenal tot motivatie! » Meer over Marian

7 reacties

  1. Pingback: 5 boeken die ik binnenkort wil gaan lezen - Justbeyou.nl

    • Hoi Mark, laat je me het even weten als je bent geweest. Echt waar, een aanrader ;-). Ben benieuwd.
      Warme groet, Marian

  2. Wat een schitterende film, samen met mijn vriendin naar deze film geweest, gelachen… maar wat een prachtige film

  3. Wat een fantastische film, lachen gieren brullen maar ook een boodschap erin. Ik wil dat ook mijn gezin ernaar gaat kijken, zou hem iedereen aanbevelen!

  4. Ook ik heb deze film met mijn dochter gezien. Heerlijk gelachen en wat een mooi verhaal over hoe 2 zo verschillende mensen ( en misschien juist daardoor) zo’n geweldig en eerlijk contact hebben

  5. Ik heb deze film ook 2 weekjes gelden gezien en vond hem geweldig. Er werd bij mij in de zaal ook heel hard gelachen. Wat heerlijk als je zo recht voor zijn raap kan zijn als Driss. Inderdaad echt een aanrader.

Leave A Reply

Copyright © 2016 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden