Inspirerende quote

6


Heb jij een inspirerende quote? Ik waardeer het zeer als je deze wilt delen.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Waar ben jij dankbaar voor?
Ontvang het dankbaarheid dagboek
Richt je aandacht op waar je dankbaar voor bent. Waar je je op richt dat groeit. Je zult zien dat je meer dingen in je leven zult ontvangen om dankbaar voor te zijn! Dankbaarheid is een krachtig proces om je energie te verhogen en om te zorgen voor meer van wat je echt wilt in je leven.

About Author

Marian Palsgraaf (1970) enthousiast, positief, inspirerend, ondernemer, moeder, dogs, blogger, genieter en love. Ik help je dan ook graag met tips voor meer zelfvertrouwen, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven. Ik zet je aan tot actie en bovenal tot motivatie! » Meer over Marian

6 reacties

  1. Voor al die mensen die me zwart willen maken, zwart is mijn lieveling kleur ;)

    Met andere woorden, het doet me niet veel… Ik leef me leven zoals ik dat wil, al probeer je het nog zo hard je best te doen me de grond in te trappen…. -Elsbeth-

  2. Als ik niet verdrietig kan zijn om wat ik heb verloren, zou ik nu niet zo kunnen waarderen en blij zijn met wat ik nu heb. Dus het is toch zeker wel ergens goed voor.
    Dus hoe moeilijk, moeilijke momenten kunnen zijn en hoe verdrietig, verdrietige momenten kunnen zijn ooit zul je zeggen het heeft mij sterker en mooier gemaakt!

Leave A Reply

Copyright © 2015 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden