Ontdek Ook Hoe Jij Je Niet Meer Druk Hoeft Te Maken Wat Een Ander Van Je Denkt!

Marian poloroid 2Ik ben Marian Palsgraaf, het gezicht van Just Be You. Ik was ook een hele tijd niet mezelf en ik maakt me heel erg druk om wat anderen mensen van mij dachten.

Ik ben opgegroeid, met mijn tweelingzus, in een gezin met alcoholisten als ouders.

Mijn ouders waren vaak te druk bezig met hun horeca zaak waardoor ik geen liefde heb mogen ontvangen. De aandacht ging uit naar de alcohol en/of klanten. De aandacht die ik graag wilde hebben. Een gemis aan liefde vormt je negatief. Er ontstaat een leegte en tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het gevolg van deze negatieve houding is dat het je weerhoudt van een gelukkig en waardevol leven.

Daarnaast nog eens een dik zijn en hierdoor gepest op school. Vaak is de vraag gekomen hoe ben je dan dik gekomen? Ik durf hier eigenlijk geen echt eerlijk antwoord voor te geven. We aten altijd laat en ik bedoel dan ook écht laat. Denk aan 21.30 uur. Ik haalde dan stiekem wat uit de keuken omdat op onze kamer op te eten want we hadden natuurlijk harstikke honger. Dit is de praktische kant maar gemis van liefde doet ook wat met je. Je wilt iets opvullen wat je mist in je leven. Wat is nu makkelijk vullen? Eten natuurlijk…

Mijn moeder maakte zich altijd druk wat de buren wel niet dachten en als kind heb ik dit overgenomen. Ik kan me ook nog goed herinneren dat ik vrijwel altijd gestrest was bij de gedachten wat andere mensen wel niet van mij dachten. Ik was altijd aan het vissen naar complimenten. In de hoop dat mensen dan iets positief vertelde en wat was ik dan blij want ik had het gevoel gekregen dat ik ook belangrijk was.

Ik leefde met de vraag:
Ben ik wel goed genoeg? Wat zullen ze wel niet van me denken? Kan ik dit of dat wel?

Ik heb gaandeweg gezien dat sommige mensen hun leven indelen om aardig gevonden te worden, gewaardeerd te worden en om goedkeuring te krijgen van anderen. Net zoals ik deed. Vaak ben je niet eens bewust dat je dingen doet om aardig gevonden te worden. Het is meer een gedachte achter in je hoofd dat je dingen doet omdat je zo graag wilt dat mensen je leuk vinden en dat je geaccepteerd wordt.

Herken jij je in één van de onderstaande situaties?

 • Vraag je iedereen om hun mening voordat je een beslissing neem?
 • Ben je bang om NEE te zeggen omdat mensen misschien boos op je worden of dat je denkt dat ze je minder leuk gaan vinden?
 • Ben je constant mensen aan het helpen?
 • Zoek je naar mensen die het eens zijn met jouw mening, dat het goed is wat je hebt gezegd of gedaan?
 • Neem je deel aan bepaalde activiteiten alleen maar om indruk te maken op anderen?
 • Maak je je meer dan normaal druk om wat voor je kleren je zal aandoen of hoe je eruit ziet?
 • Koop je wel eens dingen om indruk te maken op anderen?
 • Geef je veel kleine cadeautjes zodat mensen je aardig gaan vinden?
 • Vis je wel eens naar complimenten?
 • Je doet wat andere zeggen omdat je geen ruzie wilt of ruzie vreselijk vindt.

In het E-book “Maak je niet druk wat anderen van je denken”, krijg je veel tips en ideeën over hoe je je leven kan maken zoals JIJ dat wilt!  Je krijgt dit ebook na bestelling als PDF-document toegetuurd per email.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Je leert hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen.
 • Welke fouten je zeker niet moet maken.
 • Waarom je reageert om de manier zoals je doet.
 • Hoe je overtuigingen los kunt laten.
 • Veel meer handige weetjes en praktische tips die je vandaag al kunt gaan toepassen!

Mijn doelstelling is om je te leren dat je hoort wat anderen mensen zeggen of denken maar dat JIJ zelf kiest of je hier iets mee doet of dat je het totaal negeert.

Klik hier om nu direct aan de slag te gaan >>>>

Laat nooit iemand anders zijn mening, jouw realiteit worden!

maak je niet druk wat anderen van je denkenStop met je zorgen maken wat andere mensen van je denken. Je zorgen maken wat een ander van je denkt is een teken dat je op sommige gebieden in je leven, twijfel hebt over jezelf of een laag zelfbeeld hebt.

Het goede nieuws is dat je dit kan leren met technieken en bewust worden zodat je gedachten en emoties gebruikt om verder te komen in je leven in plaats van een slachtoffer te zijn.

Nog meer goed nieuws is dat je eenvoudig en snel kan beginnen met leren bouwen aan jezelf en gedachten te gebruiken die je vooruit helpen in je leven.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Dat heb ik ook gedaan en laat me je helpen met dit pad naar persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt dit ebook na bestelling als PDF-document toegetuurd per email.

Reacties:

“Een bron van informatie waarmee je denk ik heel veel mensen op de
goede weg zal helpen!”

“Heel helder en heel herkenbaar!”

“Heel veel herkenbaars en sommige dingen wist ik al omdat ik er al een
tijdje mee bezig bent maar wil eerlijk zeggen dat hoe jij het verteld heel
duidelijk en motiverend is”

“Vooral de tips hoe je op sommige punten iets kan zeggen zoals op
kritiek heb ik veel aan.”

“Ik ben onder de indruk dat je jezelf laat zien”

“Vooral de prijs van dit boek vindt ik super van je!”

“Heb veel bewondering voor je voor wat ik heb gelezen en wat je nog heel actief doet. Heel veel succes ermee.”

“gefeliciteerd met je e-book. Daar is zorgvuldig aan gewerkt. Goede lay-out en teksten.
Uiteraard heb ik hem ook aangeschaft…ga zo door.”

“Wil het heel graag kopen. Is dat mogelijk. Lees geregeld via mijn pc je adviezen. SUPER!”

“je hebt een heel goed e-book geschreven…mijn complimenten. Veel punten kan
ik toepassen met het vak wat ik ga uitoefenen: Mental Coaching.”

Ik heb met plezier  je E-Book gekocht, compliment, mooi, verzorgd en inspirerend.

 

Bestel Nu ‘Maak Je Niet Druk Wat Anderen Van Je Denken’

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

 

niet goed, geld terugMet 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Ik bied  je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer dit e-boek om één of andere reden niks voor jou is, dan mag je mij binnen 7 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik wil graag alleen tevreden mensen!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 7 dagen gratis uitproberen.

Heb je vragen? Mail mij gerust.

Succes!

handtekening Marian

PS: Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als het e-boek niet is wat je zoekt kun je binnen 7 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

Copyright © 2015 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden