Wil je echt aan jezelf werken?Ik ben Marian Palsgraaf (1970) en het gezicht van Just Be You.

In 2010 gestart met Just Be You, een website met tips voor meer zelfvertrouwen, houden van jezelf, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven.

Ik ben getraind coach en daarnaast ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in het krijgen van zelfvertrouwen, het (meer) houden van jezelf, eigenwaarde en/of zelfbeeld. Ik bied coaching aan op het gebied van: zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, gezond afvallen, positief worden, inspiratie en motivatie om te doen wat jij graag wilt doen.

Ik heb honderden personen gecoacht. Het bereiken van topresultaten in hun doelen (zelfvertrouwen, krijgen van een droomrelatie, houden van zichzelf en zelfvertrouwen) en het meer assertief worden.

ondersteuningZie je er tegenop om stappen te maken?

Zie je er tegenop om stappen te maken en ben je bang dat je er alleen niet uitkomt? Wil je schop onder je %$#@? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is de  Just Be You Coaching echt iets voor jou!

Gedurende de 3 weken word je persoonlijk door Marian Palsgraaf gecoacht en begeleidt naar de doelen die jij wilt behalen.

Je hebt wekelijks een uur contact met haar via Skype of de telefoon.

Leef jouw Leven Cover boxNa afloop ontvang je de acht weekse online cursus ‘Leef jouw Leven” waarop je verder gaat met wat er besproken is en je leven in de hand te nemen. Meer informatie over de cursus vind je hier: Online cursus ‘Leef jouw Leven’

Marian poloroid 2Marian; “Stap voor stap help ik je op weg naar meer vertrouwen in jezelf, meer positiviteit en zelfvertrouwen. We gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen, beantwoord ik je vragen en geef ik je praktische tips op weg naar een gelukkig(er) leven!

Jouw begeleidingsprogramma duurt 3 weken, je kunt daarna altijd nog bedenken of je nog langer door wilt gaan. Jij kunt zelf aangeven hoeveel begeleiding je wilt. Na aanmelding geef je direct jouw voorkeurdagen -en tijden aan voor het wekelijks contact en ontvang je hiervan binnen 24 uur een bevestiging.

Ja, ik doe mee!

 

Warme groet,
handtekening Marian

 

 

 

Copyright © 2015 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden