Wie wil deze 20 euro nog?

4

Hier het verhaal van een docent die zijn college begon met een biljet van twintig euro omhoog te steken en vervolgens de vraag stelde: ” wie wil deze twintig euro?”

Verschillende handen gingen de hoogte in, maar de docent zei, voor ik het weggeef, moet ik eerst nog even iets doen. Als een wilde begon hij het papiertje te verfrommelen en vroeg vervolgens, iemand die deze twintig euro nog wil?

Dezelfde handen gingen de lucht in.

Hij gooide het propje tegen de muur, liet het op de grond vallen, trapte het weg, ging erop staan stampen, en opnieuw liet hij het biljet zien dat nu helemaal vies en verkreukeld was.

Hij herhaalde zijn vraag en dezelfde handen gingen de lucht in. Jullie mogen dit nooit vergeten, zei de docent toen, wat ik ook met dit geld doe, het blijft een biljet van twintig euro.

In ons leven krijgen we klappen, worden we in een hoek getrapt, mishandeld, beledigd, maar toch blijven we evenveel waard.


About Author

Marian Palsgraaf (1970) enthousiast, positief, inspirerend, ondernemer, moeder, dogs, blogger, genieter en love. Ik help je dan ook graag met tips voor meer zelfvertrouwen, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven. Ik zet je aan tot actie en bovenal tot motivatie! » Meer over Marian

4 reacties

  1. Bianca v Roon on

    Het is precies zoals het verhaal zegt!! Alleen we vergeten dat snel!! Bedankt. Liefs Bianc

Leave A Reply

Copyright © 2016 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden