Wordt 2012 jouw jaar? Win mijn online coaching programma!

26

Op 31 december sta ik altijd stil bij wat het jaar mij heeft gebracht, mijn doelen, dromen en om te kijken waar ik nu sta. Ik kijk naar wat ik heb bereikt en wat ik misschien anders had moeten doen of kunnen doen.

Het is ook weer tijd om vooruit te kijken want er komt weer een nieuw jaar aan. Ik pak mijn bucket list (klik hier om meer te lezen wat een bucket list inhoudt) erbij om te checken wat ik ervan af kan strepen en om deze weer aan te vullen. Het is verbazingwekkend hoeveel je van je lijst kan afstrepen.

Veel mensen hebben een heleboel doelen maar uiteindelijk komt er niet heel veel van terecht. Hoeveel doelen heb jij dit jaar bereikt? Dan de volgende vraag: hoe lang staan deze doelen al op je lijstje?

Tip: de film the bucket list bekijken!

Welke doelen stel jij jezelf?

Wordt 2012 jouw jaar? Een jaar waarin je je dromen en wensen in vervulling ziet gaan? Wat houd je tegen?

Om iets voor elkaar te krijgen zal je tot actie moeten overgaan. En voordat je dat kunt doen is het belangrijk om te bedenken wat nu echt je wensen en dromen zijn.

Maak eens tijd vrij om dit voor jezelf op te schrijven.

Hoe bereik je je doel?

Een doel is niet één, twee, drie bereikt en heeft vaak tijd nodig. Je moet het bereiken van je doelen ook zien als een weg die je gaat bewandelen naar je bestemming toe. Als je maar doorwandelt en geniet van je omgeving dan kom je uiteindelijk op je bestemming aan. Een mooie quote; “Indien je alleen reist met mooi weer, komt je nooit op je bestemming aan.”

Durf jij ervoor te gaan?

Ik zeg altijd als je mooie doelen hebt, vertel het dan aan veel mensen zodat zij jou kunnen motiveren en je aan je doel houden. Doe dit alleen wanneer het voor jou motiverend werkt. Door je voornemen/doelen te delen wordt het sterker en de kans wordt groter dat je je doel ook daadwerkelijk bereikt.

Ik denk dat je alleen een stap verder kunt komen als je uit je comfortzone durft te komen. Daarom heb ik een uitdaging voor je. Ja, ik blijf deze laatste paar dagen van het jaar voor uitdagingen gaan ;-).

Doe je mee..? Win het online coaching programma

1. Like mijn pagina op facebook. Klik hiervoor op onderstaande link.

Pagina van Marian

2. Laat hieronder in een reactie weten wat jij gaat BEREIKEN in 2012! Je maakt dus publiekelijk een commitment welke je ook nog aan je vrienden kan laten lezen.

Zet je reactie hieronder. Onder de deelnemers verloot ik (TWEEMAAL) het online coachingprogramma “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

Op 31 december maak ik de winnaars bekend. Vind mijn pagina leuk en schrijf dus hieronder je doel voor 2012 en maak kans om te winnen.

 

 

.

About Author

Marian Palsgraaf (1970) enthousiast, positief, inspirerend, ondernemer, moeder, dogs, blogger, genieter en love. Ik help je dan ook graag met tips voor meer zelfvertrouwen, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven. Ik zet je aan tot actie en bovenal tot motivatie! » Meer over Marian

26 reacties

 1. Werner Zegers on

  Wat ik wil bereiken in 2012

  ik wil heel erg graag nog een groot deel positiever worden. het is niet omdat ik nu niet mijn best doe om zo positief mogelijk leef, maar ik heb soms mijn momenten dat ik herval naar oude gewoontes en dit wil ik tot een minimum hebben.

  Ik wil heel erg graag een goede job vinden waar ik tegen kan zeggen: “hier wil ik mijn waardevolle tijd en energie in steken”. Mijn vorig werk liep heel slecht af omdat er een afdeling weg moest wegens economische redenen en onze afdeling moest helemaal weg, Omdat de grote bazen geld wilde besparen.

 2. Hoi Marian en beste lezers,

  Allereerst bedankt voor al je nuttige blogs en leuke quotes het afgelopen jaar Marian, ik heb er veel aan gehad en van genoten.

  Mijn doelen zijn simpel voor dit jaar, ik pik de eerste even van jou en dat is ook veel minder suiker en koolhydraten te benuttigen, ik wil er minimaal 8 kilo af hebben.Verder 3 keer per week te sporten ik ben samen met vrouw op oudejaarsdag al begonnen met onze nieuwe routine.De motivatie is hoog bij ons.

  Verder wil ik mijn online training en coaching business veel meer vorm geven zodat ik mensen kan helpen veel meer passie en voldoening uit hun werk en leven te halen. Dit kan door middel van persoonlijke groei of op zakelijk niveau met het opzetten van een eigen business.Dat was hete even kort.

  Ik wens iedereen een zeer productief en succesvol jaar toe.

  Groeten van de succes coach en trainer uit Rotterdam.
  Piet Hein

  • Hoi Piet Hein,

   Thanx voor je reactie en geen dank, heel graag gedaan!

   Hou je me op de hoogte van je resultaat van het minder suiker, koolhydraten eten en gewicht?

   Succes!

 3. Voor 2012 wil ik nog meer mij-zelf zijn, congruent handelen zowel wat verbale communicatie als lichaamstaal betreft, blijven groeien zodat ik diegene wordt die ik in wezen ben maar me nog niet kon vertonen, aanvaarden van mijn fouten en gebreken maar er bewust uit leren met veel mededogen…Ik wens mezelf nog meer inzicht toe waarom mensen doen wat ze doen en er eveneens met mededogen naar kunnen kijken ipv er iets aan te willen veranderen..immers elkeen heeft zijn proces.. Verder schrijf ik een aantal brieven naar een paar mensen uit mijn verleden waarbij ik hen vergeef en ik zoek er een gepast ritueel bij. Ik ben blij dat deze site er is, zodat ik regelmatig kan checken, zit ik nog op het goede spoor of kan ik bijsturen op een of ander vlak..Dus Marian dank!!Hoop dat je dit nog heel lang mag..kunt…wil verderzetten!!
  Ooit stelde iemand me de vraag en die zei: Stel je voor: je sterft morgen …en er komt een kind die je raad vraagt wat ie het beste zou kunnen doen met zijn leven..Het enige die me na lang nadenken te binnen schoot, was vooral: blijf je spontaniteit bewaren en blijf vooral jezelf. Ik vond het dan ook heel treffend dit op deze site terug te mogen vinden!
  Vorts maak ik er een gewoonte van mijn lichaam te koesteren net als mijn ziel en ga ik bewust elke dag mijn lichaam die de thuis is van mijn ziel, te verwennen met heerlijk geurende lotions of lekker relaxerend badje, ..Dit is slechts een fractie van mijn bucket lijstje die ik met jullie wou delen, voornamelijk ga ik verder vertrouwen èn …nog héél véél ..lachen en relativeren…Aan elkeen een Liefdev-vol 2012

 4. Lieve Marian en lieve lezers!

  In 2012 wil ik mezelf weer helemaal terug gaan vinden.. Ik merk dat ik al een langere tijd helemaal niet gelukkig ben met mijn leven en dat ik al veel te lang zo door ben gegaan zonder er iets aan te veranderen.. Daarom wil ik het in 2012 helemaal anders gaan doen en mijn patronen doorbreken.. Ik wil weer weten wie ik ben en wat mijn talenten zijn.. Ik wil mijn passies ontdekken en weer echt met volle teugen gaan genieten van het leven.. Ik wil dingen loslaten uit het verleden en mezelf de ruimte te geven om weer helemaal mezelf te zijn.. Just be you!
  Thanks Marian voor je positieve flow en alle inspirerende informatie die je met mij hebt gedeeld! Dat is heel waardevol voor mij geweest. Ik voel dat 2012 een hele nieuwe start word voor mij. Ik wil graag mijn goede gewicht bereiken en mezelf helemaal accepteren wie ik ben. Ik wil wat gaan doen aan mijn onzekerheid en angsten.. Ik vind het zo jammer dat het mij op dit moment zo beperkt in mijn leven… Ik wil weer van mezelf gaan houden en mij op de positieve dingen richten! Ik zou het contact met andere willen verbeteren en meer diepgaande relaties willen aan gaan en mijn dromen willen naleven..! Ik zou ook graag willen veranderen van baan maar ik weet het op dit moment nog niet wat ik wil.. Ik hoop dat 2012 mij meer rust geeft en dat ik weer helemaal op mezelf kan vertrouwen..

  Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2012 toe. Lieve Groet Serina

 5. In 2012 wil ik graag nog dichter bij mezelf komen. 2012 is het jaar waarin ik mijn dromen wil waarmaken, waarin ik mijn vertrouwen nog meer wil leren ontwikkelen, waarin ik de kracht van mijn eigen gedachten ten volle wil kunnen gebruiken, waarin ik mijn spirituele gaven wil laten groeien, waarin ik mijn ego volledig aan de kant leer schuiven, waarin ik mezelf wil blijven ontwikkelen,waarin ik elke dag wil blijven geven aan anderen, waarin ik uit mijn comfortzone wil blijven komen, waarin ik mensen wil leren om zich te verbinden met licht en liefde, waarin ik mensen zelf kan laten groeien om dichter bij zichzelf te komen. Dit laatste wil ik onder andere graag doen door workshops en seminars te geven, en nee, ik heb dit nog nooit gedaan. Er is voor alles toch een eerste keer…………niet waar????

  fijne eindejaarswensen voor iedereen

  Lydia

 6. Daar hoefde ik niet lang over te denken, wat ik wil in 2012…………Na al het geblablabla van wethouders, de oude minister president, beleidsbepalers die allemaal al jaaaaaren roepen dat er nu toch echt wat moet gebeuren tegen de olievlek die obesitas heet en wij als enige met een maatje meer de heren altijd hebben geprobeerd aan hun woord te houden…………pakken we dit jaar het heft in eigen hand en laten we de hele wereld zien dat de oplossing voor handen ligt en geen miljoenen hoeft te kosten………nee het antwoord ligt in respect en met een eigen veilige thuishaven voor al die mensen MET dat maatje meer gaan we Big Fun, bewegen met een maatje meer neerzetten.
  (en ja ik heb schriftelijk bewijs van al die blablabla mensen in de vorm van aanbevelingsbrieven, zelfs 1 van J.P. Balkenende!!)

 7. Hi Marian,
  ik heb jou ook al een tijdje gevolgd, door elke dag je quote van de dag te lezen. Je bent mijn voorbeeld, je staat en denkt zo positief in het leven.

  Ik ga in 2012 jou voorbeeld volgen. Ik wil graag innerlijke rust, ik wil alles achter mij laten wat er geweest is, en mijn leven voortzetten met positieve energie. Gewoon dingen doen die ik leuk vind, en leren om van mezelf te houden. Heb nu al een beginnetje gemaakt, om mezelf met positieve zelfsuggesties te voeden. Mezelf ophemelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel zal bereiken wat ik wil.

 8. In 2012 ga ik voor meer innerlijke rust en geluk, meer van mezelf houden. Gewoon een klein beetje meer dan in 2011.

  Meer genieten van alles wat ik heb, dankbaarheid ervoor hebben. Kijken wat ik wel heb, ipv wat ik niet heb. Ik heb zo’n rijk leven met alles wat ik heb. Mijn zelfstandigheid, mijn huis, baan, auto (materiele zaken), mijn familie en vrienden.

  De band met de echt belangrijke mensen in mijn leven voortzetten. Met sommige vrienden zijn er diepe banden aangegaan in 2011 die ik in 2012 wil uitdiepen en ervan genieten. Elk moment, elke herinnering.

  Verder met mijn zelfontwikkeling op gebied van fotografie, motorrijden, schrijven en eventuele andere talenten die daarmee naar boven komen. Ik omarm mijzelf!

 9. mijn doel voor 2012 is mijn leven positiever gaan leven en beter voor mezelf zorgen , ik ga door met sporten en ga mijn eetpatroon veranderen zodat ik in 2012 minimaal 20 kilo afval

  ik heb altijd een muur om me heen gehad en het is nu tijd om hem af te bouwen , ik ben dan misschien pas 15 maar heb na 15 jaar elende eindelijk de kracht om mijn doelen te behalen

  groetjes , nadia

 10. Mijn doel voor 2012 is (uit)-eindelijk gelukkig te worden met mezelf op mijn eigen uitgezochte manier.
  Een lange zoektocht van bijna 49 jaar met veel struikelblokken.
  Van aarzelend tot Zelfverzekerd.
  Gewoon en toch Bi-Zonder.
  De titel voor mijn boek dat ik hoop nog eens te mogen gaan schrijven.
  Na een adoptie,een moeilijke jeugd,Fybromyalgie en Adhd,ziekenhuisopnames,een huwelijk van bijna 25 jaar met een man,daarbij ook nog eens gevoelens voor een vrouw,ga ik nu eindelijk in 2012 voor mezelf kiezen.
  Twee relaties die ik pas zelf heb beeindigd omdat ik voel dat ik toe ben aan vernieuwing.
  Dat 2012 voor mij in alle opzichten kan en mag brengen waar ik recht op heb.
  Vooral goed zijn voor mezelf en dan kan ik dat uiteindelijk ook voor andere zijn.
  Heb er zin in 😉

  Groetjes van mij,
  Caroline.

 11. 2012…
  Mijn doel is dat ik mijn persoonlijke groei nogsteeds doormaak. Groeien, leren, beseffen en op meer mezelf vertrouwen. Ook zou ik wel weer een relatie willen, dit heb je alleen niet in de hand haha het komt op je pad of niet!
  Zorgen dat mijn netwerk, zakelijk gezien, enorm gaat groeien. Zorgen dat ik weer op mijn oude gewicht zit. Proberen dingen uit het verleden los te laten, verder met mijn leven en weer proberen gelukkig te worden. En dat ik eind 2012 toch mijn droom ga waarmaken en in Afrika zit om oa vrijwilligers werk te doen en weeskindjes een maand hulp te bieden!
  Groetjes Carola

 12. Afgelopen jaar heb ik HET mooiste doel bereikt waar ik mijn hele leven heb naar verlangd…. mijn ware liefde gevonden! Na 49 jaar en een hele hoop ups and downs. Blijf vertrouwen dus…! Ik heb hier bewust naar toegewerkt en heb veel moeten leren voordat ik ‘zover’ was. Van hieruit blijf ik mezelf ontwikkelen en hoop in 2012 mijn wens waar te kunnen maken om als life coach online of e mail hulpverlening te bieden. Let wel, niet om mezelf te verrijken maar hulp te bieden uit het hart. Als me dit lukt wordt tevens mijn andere doel waar: om te stoppen met buiten de deur (als wijkverzorgende) te werken. En als ik dan met mijn vriend kan gaan samenwonen, lukt dat zeker! Succes jullie allen! Life is what you make it!
  Groetjes Carla

 13. Begin van 2012 ga ik mijn doorlopen therapie afronden en dan wil ik een carriereswitch gaan maken.
  Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen als (sport)masseuse en ik wil mijn diploma gaan halen om BHV-instructeur te worden.
  Eindelijk dingen doen die ik leuk vind en waar ik ook nog eens goed in ben.
  Het is best een hele grote stap, maar ik wil er echt wat van gaan maken.
  Groetjes,
  José

 14. Dag,

  Ik heb T. Harv Eker, Nisandeh Neta, Richard Branson en blijkbaar ook jouw raad opgevolgd om vol ko men uit mijn comfortzone te komen en met een g e w e l d i g e vliegangst toch naar Athene te vliegen voor een korte vakantie. Wat een angst, wat een weerzin EN ook een supertrots dat ik heb doorgezet!! Volgende jaar ga ik Stichting Valk raadplegen of ik op een of andere manier van mijn vliegangst kan worden afgeholpen. De man naast mij was notabene zo rustig dat hij de hele vlucht heeft gedut! Terwijl vliegen toch zoveel meer veilig is dan deelnemen aan het autoverkeer!

 15. Hoi Marian,

  Ik volg je al een tijdje (via je blog) en de quote-mails :-)

  Ik wil in 2012 bereiken:
  – dat ik mezelf een stuk leuker vind (dus een positiever zelfbeeld heb)
  – dat ik een leuke, nieuwe baan vind (en de nasleep van mijn burnout in ’08 eindelijk achter me laat)
  – dat ik de lef blijf houden om op onbekende mensen af te stappen en nieuwe activiteiten te ontdekken (zo presenteer ik sinds een week of 3 een eigen radioprogramma bij de lokale omroep, iets dat me al veel langer trok maar waar ik mezelf nog veel langer vanaf heb gehouden; “kan ik toch niet”, “ze zien me aankomen”, etc.)

  Samengevat: ik wil in 2012 bereiken dat ik de stijgende lijn die ik dit jaar heb ingezet, blijf volgen – terwijl ik mezelf niet (meer) uit ’t oog verlies :-)

 16. Nadia Segers on

  Geliked op facebook!

  Wat ik ga bereiken in 2012?

  Een professionele blog opstarten, veel bewegen waaronder : zumba, joggen, fitness etc.

  Proberen zo veel mogelijk positief te zijn, want zo trek je ook het positieve aan.

  Meer tijd vrijmaken voor mezelf, al is het maar even : yoga, dansen, boek lezen, film kijken …

  En streven naar het ultieme geluk, wat dat ook moge betekenen.

  Liefs

 17. In 2012 ga ik aan mezelf denken, ik ben klaar met zorgen voor een ander ik ga voor mezelf zorgen! Man gaat voor zichzelf zorgen, familie gaat voor zichzelf zorgen en vrienden doen het in 2012 ook hellemaal zelf! Mijn rug”zorg” zak zit vol. Ik ga starten met mijn eigen zelf gekozen bedrijf en ga mobile gezichtsehandelingen geven bij mensen thuis. Om weer lekker in mijn vel te komen heb ik tegen mijn schildklier gezegd dat ik er klaar mee ben en inmiddels al 7 kilo afgevallen (internist boos want mag en kan niet afvallen met een stilstaande schildklier), maar ook die zoekt het maar uit! Dus ja 2012 word mijn jaar….

 18. In 2012 wil ik mijn droom realiseren om via toegepaste positieve kunst volwassenen én kinderen te bereiken en te inspireren tot eigenwaarde, zelfvertrouwen en om zelf hun dromen waar te maken. Ik wil zelf innerlijk groeien en bloeien en door mijn nieuwe website anderen boeien. Zodat we samen een positieve, kleurrijke stroming kunnen zijn waar je met vreugde en hoop aan je dag begint in deze crisistijden. Bedankt alvast voor de tips die ik uit je nieuwsbrieven haal, Marianne.

 19. Ik ga in 2012 na een periode van 2,5 jaar weer aan het werk! Ondanks alle tegenslagen heb ik mijzelf elke keer weer met de neus de goede richting op gekregen. Nu met de juiste medicatie gaat het steeds beter! Afgelopen half jaar een omscholingsopleiding gevolgd en in februari mijn laatste examen. Mijn doel voor 2012: een baan vinden waarin ik iets voor een ander kan betekenen en mijzelf weer nuttig gaan voelen. Ik ga er voor 200% voor!

 20. Nog meer werken aan mezelf. Doe dat al geruime tijd en vind het het boeiendste wat je maar kunt bedenken. Wil ook begrijpen waarom mensen bepaalde dingen doen en waar dat vandaan komt. Iedere letter van Marianne haar nieuwsbrief wordt ook door mij gelezen. Boeiend en leerzaam.
  Gr. Martin

 21. In 2012 ga ik NOG meer mijn eigen richting volgen, mijn hart ligt bij Aura-Soma en we(mijn man en ik) willen graag nog meer lesgeven in binnen-en buitenland. Me daarin nog iets zekerder voelen en mezelf kunnen uitdrukken,ook in het engels is één van mijn grote goals!Gewoon hele dagen in kleur doorbrengen dus!

 22. Wat ik in 2012 wil bereiken is meer verrijking van mezelf door studeren, en daar begin ik nu al mee… en daarnaast wil ik meer zelfontplooiing en vooral ook meer voor mezelf op gaan komen, ik mag er zijn, moet het motto van 2012 worden voor mij!

 23. Na een ongeluk en revalidatieperiode ben ik ‘mezelf’, mijn zelfvertrouwen en mijn onderneming kwijtgeraakt. Lastig, als alleenstaande ouder. De hardnekkige en verlammende werkloosheid en bijbehorende bijstandsuitkering waarin ik het afgelopen jaar zat, heeft daar vast ook aan bijgedragen. Ik leek wel achteruit te gaan, in plaats van vooruit.
  In 2012 wil ik bereiken dat ik weer alert, spontaan en aktief word, dat ik weer helemaal zélf voor mijn gezin kan zorgen.
  En nu ik toch bezig ben; dat ik de 20 kilo die de lamlendigheid van de afgelopen jaren me heeft opgeleverd, weer afval 😉
  Op weg naar ‘hier ben ik weer’ wil ik

 24. Ik zal de aftrap maken ;-). Wat ik ga bereiken in 2012 is suikervrij te gaan eten en daardoor een kilo of 5 minder zal wegen. Ik ga de maand januari ook gebruiken om je via een blog bericht op de hoogte te houden!

Leave A Reply

Copyright © 2016 JustBeYou.nl    Adverteren    Anti Spam Beleid    Contact    Disclaimer    Partnerprogramma    Privacy Policy    Algemene Voorwaarden